Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

'Αργησα.......μα ήρθα!

Μία λαϊκή μας παροιμία ,λέει........"κάλλιο αργά ,παρά......ποτέ "
Θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση ,από όλους τους φίλους και φίλες της blog-χώρας μας για την αργοπορεία μου.Είμαστε άνθρωποι και περνάμε από χαρούμενες στιγμές ,από στιγμές ρουτίνας ,αλλά και από στιγμές δυστυχίας ,που πολλές φορές μας καταρρακώνουν ,μας δημιουργούν φοβίες ,μας αποδυναμώνουν .
Μία λοιπόν ,δυστυχισμένη περίοδο πέρασα κι εγώ πρόσφατα ,φόρος τιμής ,στον άνθρωπο και πολύ καλό φίλο ,που έφυγε πριν από 40 μέρες .Όμως ,η ζωή συνεχίζεται και όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να παλεύουμε γι'αυτή ,με νύχια και με δόντια ,με τα καλά της και τα άσχημά της .Μετά από τόσες μέρες αποχής ,άνοιξα τα mail μου και είδα και τρόμαξα ,για να τα διαβάσω όλα .Μέσα σ'αυτά λοιπόν ,είχα να παραλάβω προς μεγάλη μου έκπληξη(λόγο αποχής) και βραβειάκια για τα τρία μου blogs .

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στις καλές μου φίλες big mama και η κουζίνα της mama ,που με τίμησαν με βραβείο ,για το blog μου "ποικιλία γεύσεων" ,που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ακατοίκητο,αλλά επιφυλάσσομαι.......

"ΕΝΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ BLOG"Οι κανόνες της βράβευσης είναι οι εξής:
1. Δεχτείτε αυτό το βραβείο, αναρτήστε το στο blog σας, μαζί με το όνομα του ατόμου που σας βράβευσε, και το λινκ στο blog
2. Απονείμετε το βραβείο αυτό σε άλλα 15 αξιαγάπητα blogs.Θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με τους bloggers και να τους ενημερώσετε ότι τους επιλέξατε για αυτό το βραβείο.


Σύμφωνα λοιπόν με τους κανόνες της βράβευσής ,(δεν ξέρω αν είναι αργά) ,ελπίζω πως .....όχι !
Θα ήθελα να βραβεύσω κι εγώ με τη σειρά μου ,τα εξής ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΑ BLOGS ,που κατά τη δική μου άποψη ,είναι γραμμένα με μεγάλη ευαισθησία ,δημιουργικά ,ενημερωτικά και με πολύ-πολύ μεράκι !


1.Δεν θα ξεχάσω ποτέ καλέ μου velvet2 ,την ευαισθησία σου.........! Σ'ευχαριστώ...! STAVENTO-ΑΠΑΓΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ
2. ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΥΔΟ
3.ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΥ
4. ΜΑΡΙΒΙΛΗ ΚΑΙ ΦΡΕΝΤΥ
5. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
6. ΑΚΡΙΤΑΣ
7. ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ
8. nautilus
9. bearpridehiv
10. Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
11. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ-ΠΕΦΤΕΙ
12. ΚΟΤΣΑΝΙ
13. ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ
14. violets with wind adove them
15. SMALL FISH IN THE SKY

Υ.Γ.
Τα 15 αξιαγάπητα blogs ,είναι και στα τρία μου blogs τα ίδια .Μου ήταν αδύνατον να βρω 45 φίλους με αξιαγάπητα blogs,όχι γιατί δεν υπάρχουν,αλλά θα έπρεπε να ασχοληθώ μία ολόκληρη εβδομάδα και ο χρόνος δεν μου το επιτρέπει αυτή τη στιγμή.Προσπάθησα,να βρω ανθρώπους,που δεν έχουν πάρει βραβεία μέχρι αυτή τη στιγμή,ελπίζω....να σκέφτηκα σωστά!!

4 σχόλια:

γαστεροπλήξ είπε...

καλώς την και ας άργησε!!!!!!

χαίρομαι που συνήλθες, ελπίζω να επανήλθες δριμύτερη, πολλα φιλιά

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλώς την!! Μας έλειψες!!
Ελπίζω ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο και την στεναχώρια και να σε έχουμε και πάλι κοντά μας!
Φιλιά!

Λιάντα είπε...

Γαστεροπληξ μου....
Σ'ευχαριστώ πολύ!
Ελπίζω κι εγώ,να είναι όλα καλά,για όλο τον κόσμο.
Πολλά φιλιά κι από μένα!
Λία...

Λιάντα είπε...

Έλενα.....καλή μου,σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Αν και ο πόνος και η στεναχώρια,μας έχει επισκεφθεί πολλές φορές,τους περισσότερους από εμάς,βλέπεις,δεν μπορούμε να πούμε ότι γίναμε πιο δυνατοί,δυστυχώς.Δεν συνηθίζονται,αλλά όπως λες κι εσύ,μόνο ο χρόνος μας απαλύνει.
Πολλά φιλιά....
Λία...